16 mars 2007

Rotekopp... jeg?

prepost: Moder'n fylte 50 år for litt siden og fikk i selskapet beskjed om å rangere meg og mine to søsken. Hvem er best? Jeg vant riktignok rangeringen for kreativitet, men i kategorien "ordenssans", tapte jeg så det sang.

For tiden holder jeg altså en del foredrag med Karl fra Fillipinene og Christina fra Grimstad. Det er vel i praksis det eneste jeg gjør om dagen.
Vi har masse flotte bilder og powerpoints og en fancy film til å hjelpe oss. Dette ligger på min data. Nå er vi i Lødningen, i går var vi i Bjerkvik, to timer unna.
Dataen min er i Bjerkvik.

Da vi fant ut dette i går kveld, reagerte jeg selvsagt med å slå hodet i en vegg og armen i en lyktestolpe. Dataen dukket allikevel ikke opp, kun en kjent fiende kalt "smerte" tok turen innom knokene og hodeskallen min.

Heldigvis har Christina også med PC, riktignok uten powerpoints, men det kan noen timer som burde gått med til søvn, rette opp på. Som sagt, så gjort. Derfor var det med godt humør vi var klare til action på den lokale ungdomsskolen.
- Åsmund, hvor er konfirmantfilmen?
- Står ikke den i?
- Nei, der er den andre CDen.
- Men vi fant den jo fram?
- Ja.
- Tok du den med?
- Tok du den med?
- Nei.
- Oi...

5 minutter etter timen skulle begynt sto vi der altså å måtte lage et helt nytt opplegg.

Mot slutten av foredragene vi har, pleier vi å fronte en underskriftkampanje.
Den går ut på å skrive under på en grønn ballong for å si til regjeringen at vi må begynne å ta ansvar for utslippene av klimagasser. Dette er en populær kampanje, derfor hadde vi heller ikke med oss disse grønne ballongene.
Men også her hadde vi en løsning. Vi skulle oppfordre ungdommen til å skrive under på et ark, deretter skal Christina, Karl og jeg skrive navnene på en ballong når vi får nye... Det blir litt av en jobb.

Uansett, vi skulle si fra at man kunne skrive under på dette.
- Så, vi har altså ikke disse grønne ballongene, men dere kan skrive under på dette arket *ser meg rundt* eeeh... skrive under på et ark som vi skal finne. De legger vi der *peker* sammen med noen penner.
(snur meg mot Christina)
- Eeeh... har vi penner?
(snur meg mot 10. klasse)
- Så hvis dere tar med dere en penn...


Det er nok noe i rangeringen til mora mi.

4 kommentarer:

Jey Lu sa...

hahaha *latter*
dette var moro.. :D

Anonym sa...

*latter*

Anonym sa...

Hei Åsmund! Æ hørte rykta om at du va i Nord-Norge, og det måtte sjølsagt sjekkes ut. Da det attpåtell viste sæ at du va på Lødingen og sosialiserte dæ med konfirmantan der hadde du mi fulle oppmerksomhet. Halvt lødingværing som æ e kjenne æ sjølsagt ei av de uheldige små, og ho vil bli utspurt om detta underfundige foredraget ved neste anledning ;D Hehe... Bere løkka neste gang! -Astrid :)

Åsmund sa...

Need I say more...

Det gikk forresten fint med foredragene.